Comparteix a teva col·lecció públicament

Publicar els teus objectes patrimonials et permetrá compartir-los ja sigui a través d’una URL o inserint la col·lecció dins el teu website.

Publica / despublica

Publica / despublica objectes individualment:

  • Des de la fitxa d’un objecte prem “Publicar” o “Despublicar” (menú superior dret de tres puntets).
  • Un cop publicat apareixerà el botó “URL pública”, és l’enllaç que et dirigirà a la visualització pública de la fitxa. Utilitza aquesta URL per compartir el teu objecte en qualsevol dels teus canals online.

Publica / despublica un grup d’objectes:

  • Des de la llista de resultats selecciona els objectes que es vulguin publicar, selecciona Acció massiva > Publica > Aplica.
  • Per veure l’entorn públic d’un grup d’objectes, fes una cerca i prem el botó “Cerca avançada”. Veuràs que apareix el botó “URL pública”. És l’enllaç a la visualització pública. Utilitza aquesta URL per compartir el grup d’objectes a qualsevol dels teus canals online.

Publica la col·lecció dins el teu website

Pots mostrar els següents widgets de Coeli des de la teva pàgina web:

  • Caixa de cerca: caixa de cerca de text complet (full-text) amb la cerca avançada com a desplegable
  • Galeria d’objectes: llista d’objectes en format galeria d’imatges
  • Menú filtres: filtres segons els vocabularis més utilitzats
  • Fitxa d’objecte: visualització de tota la fitxa d’objecte

Els widgets estan pensats perquè l’usuari pugui navegar fàcilment entre fitxes, pugui visualitzar les imatges a pantalla completa, descarregar les imatges, visualitzar la col·lecció correctament des de qualsevol tipus de dispositiu, ja sigui un ordinador d’escriptori, una tablet o un mòbil, i adaptar-los estèticament (colors, lletra, fons, etc.) seguint la identitat corporativa de la institució.

El procés d’afegir els widgets al teu web i adaptar-los estèticament el pot realitzar qualsevol usuari amb coneixements tècnics de gestió web. Per altra banda, es pot sol·licitar a Coeli com a servei addicional.

Consulta el següent enllaç si vols saber els detalls tècnics de com afegir un widget a una de les teves pàgines web.